torstai 4. heinäkuuta 2013

Kesäkolli nro 1




Kesäisiä komistuksia on tullut kesällä bongattua jonkin verran, mutta tässä yhtenä päivänä näin kunnon hottiksen kesätamineissaan. Haluatteko kuulla, millainen hän sitten oli? ;)



summer boys | Tumblr
<3 | via Facebook




Olin yhden kaupan ulkopuolella kun huomasin, että kaupasta oli astelemassa ulos kaksi suunnilleen ikäistäni poikaa. Toiseen heistä kiinnitin heti huomioni. Hän oli tummahiuksinen ja ruskettunut, hieman ehkä jopa ulkomaalaisen näköinen :) Rennoin askelin hän tuli ulos auringonpaisteeseen ja työnsi kihartuvien hiustensa päälle olkihatun ja silmilleen aurinkolasit. Lisäksi hänellä oli yllään farkkushortsit ja valkoinen t-paita rusketusta korostamassa, jalassa converset. Kuinka ihanan kesäinen ja tyylikäs hän olikaan! Seuraava toiminto oli sitten vähän inhottavampi, sillä seuraavaksi suuhun meni tupakka. Yllätys yllätys, tuntuu että niin moni poika polttaa, tai sitten käyttää nuuskaa.. Hyi että, en voi sietää kumpaakaan ja pisteet laskee heti kun jommasta kummasta saa havainnon!!

Haikeana silti katselin, kun hän tepasteli kauemmas parkkipaikalle. Pian hän saapui kuitenkin kaverinsa kanssa autolleen, jossa hän kyyristeli takapenkin suunnalla jonkin aikaa. Meni vähän aikaa ja huomasin, että hän oli kaivanut takapenkiltä syötävän suloisen, pienen ja syliin suorastaan hukkuvan luppakorvaisen koiranpennun! Siinä vaiheessa alkoi sydän taas sulaa ja tupakkakin oli jo lentänyt maahan ;) En voi vastustaa mies+koira yhdistelmää, vielä jos kaksilahkeinen oikein paijaa ja hellittelee koiraa niinkuin tämä teki ;)

| BEAUTIFUL PEOPLE

Mutta niin kuin yleensä aina, tämän kesähottiksen kaveri olikin sitten taas toisesta laidasta. Hän oli vetänyt ylleen rähnäisen hupparin ja hiuksetkin olivat sotkussa. Ulkonäöltään hän ei ainakaan saanut huomiota herätettyä vierellään ihanan tyylikäs ja tumma kesäkolli. Melkein aina kun bongaa hyvännäköisen, ja kääntää sitten katseen hänen kavereihinsa, ovatkin he välillä todella erityylisen ja urpon näköisiä. Hmm!

Miltäs kuulosti? :) Millaisia kesäkolleja te olette bonganneet ja missä? :)

2 kommenttia:

  1. aaah ihana teksti !! pääsin fiilikseen mukaan :) itse bongasin rannalla aivan täydellisen näköisen pojan ! vatsalihakset, ruskeat hiukset, hieman ruskettunut ja sen näköinen että pitää itsestään huolta... :) toivottavasti törmäisin häneen vielä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, onnistuin siis välittämään tunnelman myös ruudun toiselle puolelle! :) Oi että, sunkin bongaus vaikuttaa aikas hyvältä, toivotaan että törmäätte vielä! ;)

      Poista