maanantai 28. lokakuuta 2013

Treffeistä kieltäytymiskeinoja

Oli sitten sinua treffeille pyytänyt tyyppi kammotus jota et halua tapailla, muuten vain ei-kiinnostava treffikumppani, tai sitten et vain kerta kaikkisesti jaksa lähteä treffeille, niin voit käyttää jotain näistä kieltäytymiskeinoista!

Comfortable

1. Sano, että on joku henkilö, joka voisi pahastua kun tapailet toista. Näin jätkän luulisi ymmärtävän, että tapailet jotain muuta (vaikka se nyt ei välttämättä paikkaa pitäisikään;) Kokeiltu on, toimi!

2. Sano yksinkertaisesti olevasi kiireinen ja että sinulla ei ole nyt aikaa tavata.

3. Päästämällä pienen valkoisen valheen ja kertomalla olevasi toisessa kaupungissa, karistat treffeille kyselijän nopeasti, sillä et ole sillä hetkellä millään keinolla tavattavissa ;) Toinen juttu on, päästääkö "treffiahdistelija" sinua niin helpolla, ja kysyy muutaman päivän päästä uudelleen... Kannattaa myös varoa näyttäytymästä tällöin paikoissa, jossa hän voisi olla :D

4. Ketäpä ei voisi vaivata syysflunssa, joten pahempaa sairastumista ei viitsi millään riskeerata lähtemällä treffeille humputtelemaan. Kipeys on aika kliseinen ja läpinäkyvä tekosyy kieltäytyä treffeistä, mutta kerran tai pari käytettynä se on ihan ok. Jatkuvasti kipeänä oleminen voi kuitenkin olla jo aika epäilyttävää, ja minua ainakin nolottaa, jos jään kiinni enkä ole voinut suoraan sanoa, etten halua treffailla!

5. Aina voi myös sanoa suoraan, että sinua ei oikein kiinnosta nyt treffailla ketään, tai että teillä tuntuu olevan erilaiset aatteet tai elämäntilanteet. Kerran olen sanonut yhdelle pojalle tosi suoraan kun hän ei sitten millään meinannut ymmärtää, ettei minua kiinnosta. Asia meni perille, mutta vastaus suoraan viestiini oli tyyliin jotain "ok" tai "jaa"...

Je ne t'aime pas.
                                                         kuvat weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti