lauantai 19. lokakuuta 2013

Voihan nolous

Viikko sitten hehkutin tulevaa lauantai-iltaa kun olimme lähdössä bilettämään. Illasta tulikin aika ikimuistoinen, vaikkakin osa illasta on hämärän peitossa... Aamulla herätessäni minua nolotti niin paljon etten olisi halunnut nousta sängystä ikinä ylös. Onneksi Lumikki oli tullut yöpymään luokseni ja pystyimme jakamaan nolouden. Arvatkaa vaan, oliko meistä noloa kertoa vanhemmillemme kadonneesta kukkarosta tai lainakellosta. Entäs huoneestani löytyneet tyhjät alottelupullot. Lisäksi olin ostanut aiemmin samana iltana uudet kengät iltaa varten, mutta ne eivät ikinä päätyneet jalkaan, koska ne kastuivat muovipussissa niitä kantaessani litimäriksi ja alkoholille haiseviksi juostessani kadulla muovipussi kädessä - luonnollisesti juoma pääsi vähän läikkymään siinä hätäkässä.

Hangover

Harmiksemme kadonneet tavarat eivät - ainakaan toistaiseksi - ole löytäneet takaisin omistajilleen. Sunnuntaina ja alkuviikosta sai järjestellä asioita kadonneiden asioiden saralta ja soitella löytötavaratoimistoihin. Turhaan. Harmi, ettei kadonneet asiat ole ilmeisesti päätyneet kenenkään rehdin suomalaisen käsiin, joka olisi voinut ystävällisesti kiikuttaa ne löytötavaratoimistoon... :(

 August 23, 2013

Opetuksena viimekertaisesta olen jatkossa vielä huolellisempi laukun ja arvotavaroiden kanssa. Pitää pitää mielessä, että missä se lompakko tällä hetkellä on ja että varmasti laittoi sen paikkaan, josta se ei tipu. Alkoholiakaan ei kannata liikaa läträtä, vaikka siitä aluksi niin hauska ja hyvä olo tuleekin. Tulipa lähetettyä vissiin yhdelle entisistä ihastuksistakin viestiä, joten... no, teille opiksi, että olkaa varovaisia iloliemen suhteen ja pitäkää tavaroistanne huolta! Jälkeenpäin ja etenkin aamulla herätessä ei välttämättä ole kauhean kiva muistaa kaikkia noloja asioita.

 | Tumblr

Vaikka sunnuntaina fiilikset olikin aika maahan vajonneella, niin nyt on jo asiat paremmin ja voi ehkä vähän nauraa sille illalle. Emme nähneet edes yhden lempiartistimme keikkaa vaikka sitä menimme katsomaan :D No ei se maailma siihen kaadu, ehkä sitä tulee vielä uusia keikkoja eteen :)

life -
                                                                                          weheartit.com

Sori muuten kun ei ole tullut uusia postaauksia. Kiirettä pitää töissä ja illalla yrittää vain käydä kuntosalilla ja nähdä kavereita.  Mukavaa viikonlopun jatkoa kuitenkin kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. hahah kiva että muutkin joskus nolaa itteensä kuin mä. :D sitä sattuu turha murehtia! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah, todellakin! aina kyllä tuntuu että itte on ainoo joka nolostelee, mut ei onneks! ;)

      Poista