tiistai 15. lokakuuta 2013

Kuvia viime viikolta

Heippatirallaa! Nyt vihdoin sain aikaiseksi tulla kokoamaan muutamat puhelin-räpsyt viime viikolta tänne blogin puolelle. Tarkoitus oli tehdä tämä postaus jo sunnuntaina, mutta koko sunnuntai meni edellisen illan ja yön biletyksen jäljiltä palautumisessa... Onneksi nyt ollaan taas tolpillaan ja päästy takaisin kunnon rytmiin! :)


Viime viikollakin oli mukavan syksyinen sää ja hyödynsin sitä lenkkeilemällä ihanassa kuvan kauniissa satamassa. Ilma oli raikas, paikka kaunis, ja seura parasta. Täytyy kyllä yrittää ehtiä suuntaamaan kyseiseen paikkaan lenkkeilemään vielä ennen talven ja lumen tuloa!

Toisessa kuvassa yhden aamun aamupalani, puuroa mustikoilla, omenamehua ja hedelmäkuppi jossa banaania, mandariinia ja omenaa. En ikinä ennen ole samanlaista kupposta tehnyt aamupalaksi, mutta teki mieli jotain muuta kuin leipää ja erilaiset hedelmätkin täytti vatsan ihan hyvin! :)

Salilla on tullut myös käytyä ihan ahkerasti. Noin 4 kertaa viikossa ehdin salilla pyörähtää. Tyhmää, kun salikokorttini joka oli 3kk sopimus, umpeutuu kohta. Pitää kai hankkia uusi, mutta nyt se olisi kalliimpi, kun ei ole enää uusi asiakas :( Hmmh..

Ja taas yksi ihana syksyinen lehtikasa jollain keskustan piha-alueella. Syksyllä on kyllä kaunista!



Yhtenä iltana nautiskelimme Lumikin kanssa taivaallisesta Ben&Jerry jätskistä! En ollut syöny sitä piiiitkään aikaan. Kyseinen maku Cookie Dough & jotkut suklaamuruset oli tosi hyvää, nam nam!!!

Tuliaisia siskolta. Ihana pikkulaukku New Lookista ja herkullista suklaata. Toisessa oli sisällä mansikkajogurttia ja toisessa suklaa moussea... Se oli kyllä niin hyvää. Nykyään kun ei tule suklaatakaan liiaksi syötyä!

Lauantaina aloittelimme meillä iltaa varten, katsoimme nauhalta Ruotsin Miljonääriäitejä, söimme kasvisdippiä ja nauroimme. Kasvisdippi on kyllä jännä, kun siitä tulee aluksi ihan ähkyyn mutta vähän ajan päästä voikin olla taas nälän tunne. Ne on vaan niin kevyitä, ettei loppujen lopuksi pelkiltään täytä kauaa masua :/

Töitten jälkeen nautin pikapikaa automatkalla makoisan Starbuckin Caramel Laten. Aina silloin tällöin ostan näitä kaupasta ja juon töissä kahvitauolla. Oikeasta kahvista en ainakaan vielä välitä, mutta nämä herkulliset kylmät kahvit kelpaavat :)


Herkutttelukuvakin on lauantai illalta. Angry Birds party size on osoittautunut hyväksi valinnaksi ja maistoin myös uutta suklaata, Domino Marabouta! Viime viikolla tuli kyllä vähän herkuteltua normaalia enemmän, mutta lauantain jälkeen olen pysynyt ruodussa, onneksi...

Illalla iloinen, aamulla itkettää...

Sunnuntaina käytiin Lumikin kanssa vielä yhdessä subilla. Mikään ei oikein maittanut, mutta subit maistuivat ja oli sopivan kevyttä. Kesällä söin subissa varmaan montakymmentä kertaa kyllästymiseen saakka, koska työpaikkani sijaitsi vieressä ja sinne tuli suunnattua aika usein kun ei ollut ehtinyt eväitä väsäämään. Nyt pari kuukautta ahkeran subeilun jälkeen subi maistui taas kuitenkin yhtä hyvältä taas! :p

Mukavaa tiistai-iltaa! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti