lauantai 26. lokakuuta 2013

Hottiksen vieressä

Eilen käytiin tsekkaamassa leffassa Leijonasydän. Olin kuullut leffasta sekä hyvää että vähän huonompaa, joten halusimme päästä tuomitsemaan sen omin silmin. Elokuvassa oli rajujakin kohtauksia, mutta sanoma oli tärkeä, ja tykkäsimme molemmat elokuvasta. Jotkut suomalaiset elokuvat junnaavat tylsästi paikoillaan ja odottelee vain, milloin tapahtuisi jotain käänteentekevää. Mutta onneksi Leijonasydämessä mentiin kokoajan eteenpäin ja elokuva pysyi kiinnostavana.

 Twitter / Suche - #yummy

Leffateatterin tutun punaisiin tuoleihin syvennyttyä viereemmekin alkoi lipua ihmisiä. Ohitsemme meni suunilleen ikäisemme poikaporukka, jotka tietenkin istuituivat viereemme ;) Vieressäni istui kengistä, housuista, neuleesta ja äänestä päätellen aikamoinen hottis, jota en harmi kyllä oikein kunnolla nähnyt. Meinasihan siinä vähän pasmat mennä sekaisin, eikä alkuleffan aikana saanut edes laitettua käsiä käsinojalle hänen vallatessaan sen kokonaan. Onneksi jossain välissä elokuvaa sain kyynerpääni ujutettua puoliksi nojalle ja sen jälkeen jaoimme sen :D Olihan se tyyppi ihan lämpimän oloinen.... :)

Say 13
                                                                     kuvat weheartit.com

Kuinka tyhmiltä voivatkaan omat jutut täällä blogissa kuulostaa! Mutta sitä vartenhan tämä blogi on, että täällä voi kertoa anonyyminä kaikkia höpsöjäkin juttuja, joista muuten kehtaa puhua vain parhaimman tyttökaverin kanssa ;) Toivottavasti olette pystyneet samaistumaan meihin, liikaa asioita ajatteleviin tyttösiin!

Taas kerran voi mukavan leffaillankin jälkeen todeta, että olisi se vaan niin mukavaa löytää oma rakkauden kohde, mutta ehkä vielä jokin päivä se yllättäin tulee 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti