lauantai 28. syyskuuta 2013

Lauantai fiiliksiä

Käännän kylkeä ja uskaltaudun siristämään silmiä, paljonkohan kello mahtaa olla. 7.10. Jes, vielä voisi pari tuntia nukkua kaikessa rauhassa. Launtai -ja sunnuntaiaamut ovat niin ihania kun saa näin arkipäivien työnraatajana nukkua kerrankin rauhassa. Toisaalta silloinkin herään aina seitsemän aikoihin kun on nyt tottunut heräämään aina kuuden jälkeen. Mutta on se vaan ihana huomata että vielä voi nukkua! <3 Toinen juttu, mitä ei ainakaan tänä aamuna ollut kauhean mukava huomata, oli kiristävän kipeä kurkku ja flunssainen nenä. Mietin vain että ei, ei, tää ei voi olla totta... Ei siitä oo kun muutama viikko kun pyörin flunssan pyörteissä ja nytkö se syysflunssa taas palaa... Ääääääh!!!

Niistin nenäni ja jatkoin unosia vielä pari tuntia. Toivoin herääväni eheämpänä ja terveempänä mutta ei, kyllä ne nenäliinat vain piti kaapista kaivaa esiin... Aamupäivällä järjestelin vähän huoneessa paikkoja ja laittelin kynttilöitä esille. Syksyllä on kyllä niin ihana laittaa illalla kynttilöitä palamaan ja tunnelmoida! :) Aamupäivällä lähdettiin äitin ja siskon kanssa shoppailemaan ja syömään. Kaupungista tarttui matkaan pari takkia, jotka ovat tarpeen näin viileiden ilmojen alkaessa. Sovittelin niitä jo innoissani kotonakin. Onneksi kaupoissa vielä oli hyvin takkeja, vaikka ensimmäiset ilmestyikin jo silloin heinäkuun puolella kauppoihin ;) Onko teillä vielä takkiostoksia talvea varten tehty? :)

Syömässä käytiin Martinassa. Lasagne oli ihan hyvää ja annos riitti hyvin, koska tällee nuhaisen oloisena ei oikein ollut kova nälkäkään... Ootteko käyneet nyt jonkun aikaa sitten uusituissa Martinoissa? Niissä on nykyään tosi tunnelmallinen ja viihtyisä sisustus, ja oikein rauhallinen fiilis! :) Ihan kiva, koska joissakin paikoissa on kauhea hälinä ja tuntuu, että olisi kiire myös syödä kun tarjoilijatkin hosottaa!


Illalla tiedossa vähän iltapalan kokkailua ja rentoilua. Ehkä saatan lähteä istuskelemaan Amarilloon tai sitten jään ihan vain koti-iltaa viettämään! :) Mukavaa lauantain jatkoa kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti