tiistai 24. syyskuuta 2013

Timantit on ikuisia

Viime sunnuntai oli ihan ok. Niinkuin moni varmasti tietää, silloin oli lauantain tapaan Helsingin jäähallissa keikka. Suomen kuuluisimman ja komeimman räppärin keikka. Cheekin keikka! Lähdimme siskoni kanssa tsekkailemaan keikkaa ja viettämään sunnuntaita paikan päälle ;) Ja täytyy kyllä sanoa, että onneksi olin silloin maaliskuisena päivänä kädet näppäimillä valmiina ostamaan liput keikalle, sillä ne myytiin loppuun jossain vartissa!


Oi oi oi, mikä ihana ilta ja kuinka ihana Cheek! Keikalla nähtiin lukuisia muitakin artisteja, tietysti muita räppäreitä, Vain Elämää-tyyppejä ja muita artisteja Cheekin kappaleilta :) Keikka eteni myös kivasti aika järjestyksessä ja liikkeelle lähdettiin sieltä herran alkutaipaleelta 2000-luvun alusta. Oli hauska kun taustalla pyöri kymmenisen vuotta vanha musiikkivideo ja nähdä isolta screeniltä, mistä kaikki alkoi :)

Tiedättekö mitään ihanampaa tilaisuutta kuin laulaa täysiä lempikappaleita livekeikalla ja tanssia? Siinä on vain niin ihana tunnelma kun kaikki laulaa ja hytkyy musiikin tahdissa. Tosin vasta keikan loppupuolella istumakatsomoissakin innostuttiin enemmän tanssimaan seisaaltaan, joten varmasti seisomakatsomossa olisi aivan oma tunnelmansa! :)

Täytyy kyllä sanoa, että keikka oli kokonaisuudessaan aivan upea ja tosi hyvin järjestetty. On niin hienoa että Cheek on päässyt noin pitkälle urallaan! :)

 Tässä vielä muutamia lempikappaleitani Cheekiltä :

Kaikki hyvin ft Lord Est

Kyyneleet ft Sami Saari

Fiiliksissä ft Diandra

Tinakenkätyttö (Vain Elämää)

Oliko kukaan teistä katsomassa ihanaa Cheekkiä? :)

2 kommenttia:

  1. Ai vitsi mikä kateus iski...! :D Olis ollu kyllä huippua itekkin päästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih :D Toivotaan että säkin pääset joskus johonkin kattelemaan ja kuuntelemaan Cheekkiä!:)

      Poista