maanantai 23. syyskuuta 2013

What's your story?

Heippa! Olemme Lumikin kanssa saaneet tänne blogiin muutaman kerran kommentteja, joissa on kysytty neuvoja ihmissuhteisiin. Myöhemmin on tullut mietittyä, miten jutut sitten eteni. Tuliko mahdollisuuksia treffeille, jatkuiko jutustelu ja flirttailu samanlaisena vai lässähtikö juttu kokonaan jostakin syystä? Olisi todella mukava kuulla vähän, miten teidän jutuissanne kävi! Tietenkään emme voi ketään teistä saada tänne kertomaan tarinoitanne ilman teidän omaa halua, mutta olisi todella mielenkiintoista kuulla, onko meistä ollut mitään apua vai onko kaksilahkeiset olleet taas kerran todella sikamaisia eikä hänestä ole ollutkaan poikaystäväksi. Ja kommentit tietenkin saa jättää anonyyminä niinkuin ne on kysymyksissäkin tullut :)

Tuli mieleen, että jos sinulla on muutenkin joku ihana rakkaustarina kerrottavaksi, niin kommentteja saa laittaa! :)

                                                                    weheartit.com

Olen tässä lähiaikoina yhä enemmän ymmärtänyt oman ikäluokkani jätkien asennetta seurustelun suhteen. Monet heistä varmasti olisivat ihan tyytyväisiä jos löytäisivät tyttöystävän, mutta he eivät todellakaan tee mitään sen eteen. Suurin osa tykkää elää vapaasti niin kuin haluaa, ilman mitään mimmiä pyörimässä ympärillä. Ehkä he eivät vain halua "sitoutua" kehenkään vielä alle parikymppisenä. Yhden illan jutut heitä varmasti kiinnostaa,  mutta entäs me tytöt, jotka sitten itkemme monet yöt ja päivät kun jätkät unohtaisikin tyystin. Toki on tyttöjäkin, jotka eivät halua kehenkään yhteen sitoutua. Mutta olen 100% varma, että on useampia tyttöjä kuin poikia, jotka olisi valmiita seurustelemaan.

On tullut kuultua niin monia tapauksia, että ensin poika on ollut kiinnostunut mutta sitten alkanutkin ottaa takapakkia. Niinhän on käynyt itsellekkin... Inhottavaa tajuta kerta toisensa jälkeen, että taas sama juttu. Ei niistä mihinkään ole. Sydämiä vain särkemään.. Ehkä parempi vain nauttia myös omasta elämästään ilman sydäntensärkejiä ja odottaa, että jostain putkahtaa joskus samanhenkinen tyyppi, joka on valmis tekemään kaikkensa sinun eteesi ;)

Mutta onneksi olkoon, jos olet mukavan tyypin itsellesi napannut, kyseessä voi olla yksi harvoista pojista, jotka kaipaavat tyttöystävää rinnalle! :)

2 kommenttia:

  1. Moi! Pyysin teiltä apua noin kuukausi sitten tilanteeseni. Olitte sillon molemmat sitä mieltä, että kyseinen jätkä olisi kiinnostunut minusta ja uskoitte, että asiat voisivat edetä omalla painollaan ja Lumikki taisi ehdottaa myös pyytämään numeroa jne. :) Noh, olitte minun onnekseni aivan oikeassa, kyllähän tuo kundi on kiinnostunut! Pari viikkoa sitten oltiin samoissa bileissä, missä "sattumalta" päädyin hänen kanssaan tanssimaan hitaat ja tulipa siinä muutama suudelmakin vaihdettua :) Tuolloin jo sitten sovittiin ja myöhemminkin ollaan puhuttu, että tutustutaan aivan rauhassa kunnolla ja katsotaan voisiko meistä ehkä tulla pari! =)

    Eli minun puolesta kiitos teille vinkeistä, te loitte muhun sellasta uskoa, jota tilanne silloin vaati :) Toivottavasti tulevaisuudessa voin tulla vielä antamaan viimeisen raporttini tilanteesta, eli ilmoituksen päivittyneestä parisuhdetilanteesta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, aivan ihanaa! Olen niin onnellinen, että teidän juttu on mennyt eteenpäin ja saat elää ihanaa vaihetta :) Nauti nyt kaikesta ja niinkuin sovitte, älkää hötkyilkö asian kanssa vaan tutustukaa vain rauhassa kunnolla! :) Tällä puolella ruutua pidetään todellakin peukut pystyssä teille!! :)

      Kiitos vain itsellesi että olet tullut jakamaan tilanteesi tänne blogiin :) Paljon onnea ja tsemppiä syksyyn, toivotaan parasta! :)

      Poista