tiistai 17. syyskuuta 2013

Kuvia viime päiviltä

Perjantaina viettelimme Lumikin kanssa leffailtaa meillä. Katsoimme taianomaisen Pariisiin sijoittuvan elokuvan Midnight in Paris. Olimme molemmat nähneet leffan aiemminkin mutta nyt katsoimme sen yhdessä. Leffasta jäi ensimmäisellä kerralla niin erikoinen fiilis, että halusin katsoa tuleeko se toisenkin kerran jälkeen. Fiilis ei ollut kyllä ihan sama kuin leffateatterin isolta screeniltä katselemisen jälkeen. Tai sitten syy oli vain siinä että näin sen jo toistamiseen :) Kannattaa tsekata kyseinen leffa jos sitä ei ole vielä ehtinyt katselemaan, se on tosi hyvä ja erikoinen, ja samalla saa ihailla kauniita Pariisin maisemia... :)

Leffa ei kuitenkaan ollut illan kohokohta, vaan olimme kasanneet kunnon leffaeväät! Herkkuja, herkkuja, ja herkkuja. Hahah, pitkästä aikaa kunnon mättöä!

Juustonaksuja Maria Montazamin tapaan, hampparit kotisohvalta nautittuna ja tunnelmavalaistuskin kohdillaan :)

Viikonloppuna kävin myös rentoutumassa kauniissa Suomen metsämaisemissa. Luonto on kyllä kaunis ja metsässä on ihanan rauhaisaa. Paikoittain maa oli täynnä valkeaa jäkälää ja se näytti ja tuntui melkein huurteiselta lumelta. En ole ennen kai Etelä-Suomessa niin paljon jäkälää nähnyt :D Mustikoitakin oli vielä jonkin verran jäljellä ja sormet mustinahan sieltä metsästä palattiin... :)

                           Silmät voi levätä hyvännäköisten miesten lisäksi myös luonnon helmassa ;)

Myös treenailemaan on ehtinyt kahvin voimin ja lehtien jaloissa kahistessa :) Syksy on tullut!

Yhtenä iltana käytiin Amarillossa herkuttelemassa taivaallisilla jälkkäreillä, Kuvassa brownie! :)

Mukavaa tiistai-illan jatkoa :)



2 kommenttia:

  1. Oi kun näyttää hyvältä! :)

    Tämä on niin piinaavaa kattella noita vyötäröstä alaspäin otettuja kuvia, kun ei oo mitään tietoa miltä näytätte kasvoiltanne!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih ja olikin! :p

      Jep uskon... :D tähän postaukseen lipsahti kyllä vähän liian monta jalkakuvaa :'D Olisi ihan kiva välillä postata myös vähän "paljastavampia" kuvia jossa näymme, mutta blogissa on aika henkilökohtaisia juttuja niin ei oikein viitsi :/

      Poista