lauantai 30. marraskuuta 2013

Kännykkä addiktio

Välillä sitä huomaa kavereiden kanssa ollessa, että jossain vaiheessa kaikki näpräävä puhelintaan. Viestiä pitää olla lähettämässä toisaalle, tsekata uusimmat päivitykset facessa ja instagrammissa ja sitten pitääkin ottaa kuvia itsestään, muista ja syömisistä ja juomisista. Ihan hullua! Liian usein seurustellessa tähän asiaan kuitenkin havahtuu...


Tutun näköistä touhua tässä kuvassa :D Melkein aina tämän tapahtuessa kuitenkin naureskelemma asialle ja pistämme puhelimet piiloon. Kaikki seurassa olevat eivät aina välttämättä kuitenkaan tajua, että toisia häiristee se yksi, puhelimella surffaileva tyyppi. Itse olen ainakin joskus yrittänyt selittää jotain juttua, mutta kaveri on vain hymyillyt ja nyökkäilyt ja mutissut jotain aina sinne tänne selityksen lomaan. On tuntunut melkein siltä, että voisi sanoa mitä vain ja kaveri reagoisi samalla tavalla. Möh... Itse yritän kuitenkin olla mahdollisimman vähän puhelimella mutta tulee siellä kyllä pyörittyä jonkin verran ja varsinkin silloin, jos kaikki muutkin seuralaiset näyttävät pitävän puhelintaukoa :D Onko teillä tätä pahaa tapaa kaveripiirissänne??

Kuitenkin aina, kun löydän baarista mukavaa tanssiseuraa, en TODELLAKAAN  räplää silloin puhelinta vaan keskityn häneen. Kelloa olen saattanut vilaista tai tsekata vain tosi nopeasti, onko joku mukana oleva kaveri laittanut viestiä tilanteeseen riippuen. Sellaisiakin tilanteita on sitten ollut, että itse olen ollut tanssimassa, ja kaverit ovat sitten pommittaneet viesteillä, että joko lähdetään ja milloin tulen ja missä kohtaa olen.... Se on raivostuttavaa, mutta pakko on ollut myös huomioida niitä kavereita, joiden kanssa on bilettämään lähtenyt. En kuitenkaan kehtaa tekstata jatkuvasti tanssiessa toisen kanssa, se on tosi noloa. Se on tullut huomattua myös, kun se hottis kaksilahkeinen jonka kanssa olet tanssinut, on alkanut viestittää tiuhaa tahtia puhelimellaan. Silloin olen saattanut huomauttaa leikkisti asiasta palikkapäätä, tai lähtenyt vähän ajan päästä kokonaan pois. Kaiken huippu kyllä on, jos tanssiseurasi ensin räplää puhelintaan, mutta sitten kun olet kääntymässä ja lähdössä pois päin, hän ottaakin äkkiä kädestäsi kiinni ja pyytää ettet lähtisi. Miten tyhmiä miehet voivatkaan olla??!! :)

Tälläistä sekalaista höpöttelyä tähän tällä kertaa puhelimeen liittyen :D Tänään olen lähdössä ulos vähän isommalla porukalla pikkujouluilemaan. Osaa porukasta en edes tunne, joten vähän jännittääkin! Rakkaalle Lumikille joka ei tällä kertaa olekkaan mukanani, täytyy kuitenkin muistaa pistää viestiä illan kulusta, se on saletti ;) Mukavaa marraskuun viimeistä päivää kaikille!!! Huomenna avataan sitten joulukalenterit! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti