maanantai 11. marraskuuta 2013

Jee jee meno lauantaina

Lauantaina lähdettiin katsastamaan kotikaupunkimme yöelämää vähän comfort-zonin ulkopuolelle. Kyseessä oli pienempi ja korkea ikärajaisempi baari, josta vielä vuosi sitten emme olleet pätkän vertaa kiinnostuneita. Lähikuukausina aloimme miettimään kuitenkin josko lähdettäisiin kokeilemaan millainen meno siellä olisi, ja minkälaisia ihmisiä sinne eksyy. Vähän kyllä mietitytti päästäänkö sisään, koska tosiaan se ikäraja oli vielä pari vuotta meidän ikämme yläpuolella, mutta tiesimme että paikkaan livahtaa joka ilta paljon nuoria ja juuri meidänkin ikäisiä, joten rohkein ja itsevarmoin askelin tepastelimme sitten eilen sisään uuteen, ja todistetusti tosi nastaan mestaan! ;)

A pretty face doesn't mean a pretty heart | via Tumblr

Ja vitsit, että olikin ihan huippu ilta! Olimme baariin päästessä jo aika kivasti alottelujen makoisissa fiiliksissä, ja lisäksi paikasta sai vielä joitakin shotteja tosi halvalla, liekö se sitten hyvä vai huono asia... Taisin olla aika taivaissa baarissa pyöriessämme ja tanssilattialla tanssahdellessa, sillä muistan nähneeni illan aikana niin monta hottista, ettei voi edes laskea!! Välillä tylsinä baari-iltoina ei ole oikeasti nähnyt yhtään kiinnostavaa tyyppiä mutta katsos vain, tuolla niitä sitten olikin ja kaiken huippuna, tosi monet kaksilahkeiset tulivat oma-alotteisesti juttelemaan meille! :) Siitäkin kyllä huomasi, että pari vuotta meitä vanhemmat urokset ovat kypsempiä ja rohkeampia ja menevät rohkeasti puhumaan kivan oloisille tytöille :) Ketään tiettyä mukavaista en pokannut, mutta se ei oikeastaan haitannut tänä iltana. Oli tosi kivaa vain jutustella erilaisten ihmisten kanssa, tanssia ihanan musiikin tahtiin ja huomata, kuinka kulman takaa taas asteli joku uusi hyvännäköinen tyyppi ;) Tonne paikkaan täytyy kyllä päästä lähiaikoina uusiksi katsomaan, oliko se totta!! :)

boy, cute, cute boy, cute boys - inspiring picture on Favim.com
                                                                kuvat weheartitistä

Tähän loppuun voisi vielä sanoa tästä blogin kirjoittamisesta sen verran, että kuten osa onkin varmaan huomannut, niin postauksia ei ole enää tullut kauhean tasaiseen tahtiin verrattuna vaikkapa viime kevääseen. Ei ole ollut enää oikein inspistä ja usein ei vain jaksa alkaa tulla väsäilemään tänne mitään. Kuitenkin aina välillä tulee tunne, että nyt menen postaamaan kun keksii jotain kirjoitettavaa tai kerrottavaa tänne hömppäblogiimme. Joten kyllä aina tulen postaamaan kun vain siltä tuntuu! :) Asiaan ehkä vähän vaikuttaa sekin, että olen nyt saanut uuden koneen, joka on aika erilainen vanhaan verrattuna ja kaikkien kuvienkin kanssa on vielä probleemia. Omia kuvia ei siis ole oikein näkynyt ja puhelimesta on niin raivostuttava siirtää kuvia ja blaa blaa ennenkuin saa ne tänne blogin puolelle.

Mukavaa viikon alkua!! :)

4 kommenttia:

  1. Tää teijä blogi on ihan huippu kiva! Ite oon 17 vuotias tyttö ja ootan todella baariin pääsyä täysikäsenä ja muutenkin kaikkein kundien tapailemista! Täältä on tosi kiva lukee näit mitä teille on tapahtunu ku osaatte kertoo ne ne niin selvästi, ja muutenki ku osa postaukista on vinkkejä tms ohjeistusta, niin ne on tosi kivoja näin ns. "alottelijalle" ;) jatkakaa samaan malliin, tosin useemmi vois postailla just tällästä mitä teille on tapahtunu ja just näitä baarikertomuksia, sit voisitte kans vaik tehä just noita "vinkki/ohjeistus" postauksia, vaikkapa juuri sellaselle joka vasta alottaa sitä kauan puhuttua baari elämää:)

    ihan super kiva blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon kommentistasi! Ihana kuulla, millaisia lukijoita meillä on :) Tällaiset positiiviset kommentit saavat taas vähän lisää innostusta tulla postailemaan :) Voisinkin tässä lähipäivinä kertoa yhdestä hauskasta tapauksesta baariin ja baarituttavuuteen liittyen, joten pysy kuulolla ;)

      Vinkkipostauksia ja sen sellaisia on tullut tehtyä jo aika paljon tässä vuoden mittaan, joten o vähän vaikea keksiä niistä aiheita, ettei ihan toistaisi itseään. Mutta yritetään, on kyllä tosi hauska antaa vinkkejä ja kertoilla juttuja "aloittelijoille" :) Kiitos vielä!!! :)

      Poista
  2. Komppaan edellistä kommentoijaa! :-) Teirän blogi on yks mun lemppareita just sen takia, että ainakaa mulle ei tuu tämäntyylisiä kovin usein vastaan ja siks tämä erottuukin edukseen muista blogeista :) Toisinaan oon ihmetellyt ettei miksei näin kivalla blogilla oo enempää lukijoita :( mutta älkää missään nimessä lopettako, uskon että teirän teksteistä on ollu monelle likalle hyötyä, myös minulle! :)

    VastaaPoista