perjantai 28. joulukuuta 2012

Where have you been all my life ?

Mistä poikaystävät löydetään? Koulusta? Baarista? Harrastuksen tai ystävien kautta? Tämä on mietityttänyt meitä jo jonkin aikaa. Toki monet löytävät seurustelukumppaninsa juuri näistä paikoista, missä viettää paljon aikaa, kuten koulusta. Entä jos omassa koulussa ei ole ketään kuka kiinnostaisi? Tuttu tunne…

Monista paikoista on saanut lukea, kuinka jotkut ovat löytäneet toisensa liikennevaloista tai kaupankassalta. Olisihan se kutkuttava ajatus löytää se oma kulta jostain ”erikoisesta” paikasta. Tämä ei taida olla kuitenkaan kovin yleistä vaikka toiveikas saa aina olla, ja silmät kannattaakin pitää aina auki kaiken varalta! ;)

Monesti olemme unelmoineet yhdessä ystäväni Lumikin kanssa ihanista tavoista, kuinka jompikumpi osapuoli lähestyisi kiinnostavaa henkilöä. Kukapa tyttö panisi vastaan, jos esimerkiksi kivannäköinen poika lähettäisi kaverinsa kertomaan jonkin kohteliaisuuden tytölle tai lähettäisi söpön viestin tai jotain muuta. Kerran haaveilimme ulkojäällä luistellessamme siitä kuinka ihanaa olisi, jos kiekkoileva poika lähettäisi kiekon mukana söpön viestin tai treffipyynnön. Olisihan se toki suotavaa jos tyyppi itse uskaltaisi myös tulla puhumaan! Hah, monia näistä unelmoimistamme jutuista taitaa tapahtua lähinnä elokuvissa! :) Mutta haaveilu on kivaa. Ja luvallista.


Kivaa perjantaita ! :)




kuvat weheartit.com

2 kommenttia:

  1. Ihana toi teksti!:) Ja just niin totta myös :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla että tykkäsit tekstistä ! :)

      Poista