lauantai 29. joulukuuta 2012

But here's my number, so call me, maybe?

Heippa kaikki !

Yksi monista asioista, joka miehissä välillä ihmetyttää on puhelinnumeron kysyminen, mutta sitten hän ei tee mitään asian eteen. Miksi kysyä jonkun numeroa, jos ei kerta viitsi sitten mitään yhteyttä ottaa? Vai ovatko kaksilahkeiset kuitenkin kiinnostuneita, mutta eivät sitten vain uskallakkaan ottaa yhteyttä.

Ainahan se on mukavaa, jos uuden ja mielenkiintoisen tuttavuuden kanssa saa vaihdettua puhelinnumeroita :) Jos olen vaihtanut numeroa jonkun ihan lupaavan tyypin kanssa, kävelen pakkomielteisesti puhelin kädessä kaikkialla ja odotan kuumeisesti viestiä. Kun viestiä ei ole vielä yli vuorokauteen kuulunut alkaa epäilykset nousta siitä: tulikohan annettua oikea numero ja selvisikö hän nyt ehjin nahoin kotiin? Tästä pitää sitten ottaa selvää ja lähettää jään murskaava viesti, joka myöhemmin sittenkin tuntuu ihan hölmöltä. Helpotus koittaa jos saa mukavan vastauksen takaisin, mutta jos vastausta ei koskaan kuulu tai se on tyly niin toivoisi voivansa vajota maan alle. Tylyistä vastauksista ei kannata ottaa itseensä, vaan ne kannattaa unohtaa pian ja suunnata katseensa jo uusiin kohteisiin ;)

Hankala tilanne voi myös olla kun ollaan tekstailtu jo jonkun aikaa ja on ihan hauska jutella, mutta kumpikaan ei ehdota tapaamista. Sitten yhteydenpito alkaa vähetä ja jossain vaiheessa ei olla enää missään tekemisissä. Siksi voisimmekin ehdottaa, että aina kun juttelet kiinnostavan ihmisen kanssa niin ole rohkea ja ehdota tapaamista, jos toinen ei ole sitä vielä tehnyt!

Välillä herää myös ajatus siitä, että yrittävätkö pojat vain kerätä jotakin aakkosellista listaa tyttöjen nimistä puhelimeensa. No, ehkä tämä ei ole totta, mutta kannattaa kuitenki vähä katsoa minkälaiselle tyypille puhelinnumeron antaa, sillä keskellä yöllä tuleviin kännisoittoihin ja muihin häiriöihin ei ole kiva herätä! Mutta on se silti niin kutkuttava tunne kun söpis kundi pyytää puhelinnumeroa, voih ;) Myös itsekkin kannattaa olla rohkea ja kysyä numeroa, sillä silloin voi vaikka huoletta laittaa viestiä ekana :)








Tumblr_md0kkwemtd1rxhfqlo1_500_large                                                               

kuvat weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti